juli 14, 2024

Schermtijd – Altijd toestaan

Wanneer we de iPad van appvrij tijd of applimieten voorzien dan kunnen we ook aangeven welke toepassingen ‘altijd’ moeten blijven werken. Denken we aan een iPhone dan zal men steeds kunnen bellen, ook al ligt de instelling appvrije tijd aan of staan er applimieten op bepaalde apps. De apps die we ‘altijd toestaan’ vallen buiten de appvrije tijd en de applimieten.

Met schermtijd ‘altijd toestaan’ kan je ervoor zorgen dat ondanks er ‘appvrije tijd’ of ‘applimieten’ werden toegekend je toch in de mogelijkheid bent om enkele toegekende apps altijd te gaan gebruiken.

Het is ook mogelijk om apps die op de ’toegestane lijst’ staan te verwijderen en bijvoorbeeld te vervangen door andere apps zoals Boeken of Agenda.

In onderstaad filmpje leer je meer over schermtijd ‘altijd toestaan’.

https://youtu.be/GUJhj1codPY

About Post Author