juni 13, 2024

Keynote – Een collage maken

Keynote is een veelzijdige app waar je niet alleen mee kan presenteren. Je kan ook creatief aan de slag. Maak een collage, een affiche of ander ondersteunend materiaal voor de leerlingen.

Collages maken met Keynote

Keynote is een app, te vinden op iPhone, iPad en Mac die zich uitstekend leent voor het brengen van presentaties.

Je kan aan de slag met teksten, foto’s en vormen, kan geluiden en webvideo’s toevoegen. Je maakt ze boeiend door te kiezen voor overgangen en animaties zoals het ‘magisch verplaatsen’.

Je kan de presentatie brengen via een met Airplay aangestuurd toestel of in moeilijke live, thuis, bij jouw leerlingen met behulp van Keynote live.

Maak je daarbij gebruik van FaceTime, iMessage of Google Meet dan hebben we alles wat nodig is om onderwijs op afstand te organiseren.

Maar, Keynote kan meer, veel meer. Je kan deze ook gebruiken voor het aanmaken van specifieke titels die je kan inzetten in iMovie, je kan affiches en colleges maken. Je kan interactieve spelletjes ontwikkelen om dieren en geluiden te leren kennen.

Met Keynote kan je dus niet alleen presenteren. Je kan jouw creaties ook delen, je kan samenwerken maar je kan ook alles exporteren naar het gewenste formaat. Een college kunnen we exporteren naar .jpg, .tiff of .png

About Post Author