juli 14, 2024

Schermtijd – Beperkingen

Via schermtijd kunnen we aantal zaken gaan beletten. We kunnen enkele apps van het scherm laten verdwijnen denkende aan mail, Safari, App Store. Hoe kunnen we beletten dat ons kind zijn toegangscode wijzigt en welk content mag hij of zij zien.

Via schermtijd – beperkingen kan je bepalen wat er al dan niet mogelijk mag zijn met het toestel. Mag uw zoon, dochter of leerling apps installeren en verwijderen? Mag hij of zij gebruik maken van apps zoals Mail, Safari, FaceTime, Camera.

Je geeft les of je hebt thuis jonge kinderen. Mogen zij dan gebruik maken van apps die content aanbieden van 18+ of beperk je dit beter tot apps die content aanbieden voor 4+? Ook dit kan je instellen via ‘schermtijd – beperkingen’.

Welke websites zijn toegelaten, welke verban je zodat uw kind geen expliciete content kan bekijken? Wat laat je toe?

Mag hij of zij zijn toegangscode wijzigen, gebruikersaccounts zoals iCloud, Mail, iMessage, Factime en dergelijk wijzigen?

Kortom, schermtijd – beperkingen bevat een waaier van mogelijkheden die we bespreken in onderstaande video.

https://youtu.be/GMFf4Glzi5I

About Post Author