november 30, 2022

Word Apple Teacher

Apple Teacher is een van de vele programma’s die er bestaan om het onderwijs te ondersteunen. Met Apple Teacher kan je de nodige vaardigheden verwerven die je kan gebruiken om je leerlingen bij te staan in het verwerven van kennis en vaardigheden.

Apple Teacher is een programma dat werd ontwikkeld om leerkrachten bij te staan in het gebruik van Apple-technologie.

Het programma is zowel beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Apple teacher is zo ontworpen dat je vaardigheden kan leren. Aan de hand van foto’s, video’s en tekst leer je meer over de werking van het toestel en leert het gebruiken in een onderwijscontext.

Er zijn een drietal items waarvoor je vaardigheden kan aanleren namelijk de iPad, de Mac en Swift Playgrounds.

Voor iPad dien je over de nodige kennis te beschikken omtrent de iPad, Pages, Keynote, Numbers, iMovie en Garageband.

Voor Mac is dit ongeveer hetzelfde traject dat bestaat uit 6 delen zoals kennis omtrent de Mac, Pages, Keynote, Numbers, iMovie en Garageband.

Aan gezien dat Apple ook nog een aantal andere programma’s heeft zoals ‘iedereen kan creatief‘ zijn’ en ‘lesgeven in programmeren‘ is er ook nog een een thema omtrent Swift Playgrounds.

Om erkenning te krijgen, om te bewijzen dat je de leerstof meester bent en je hiervoor je vrije tijd opofferde kan je deelnemen aan een korte quiz.

Heb je deze quiz goed doorstaan dan word je beloond in de vorm van badges.

Wanneer alle badges verzameld werden krijg je een certificaat als bewijs van deelname en de nodige handtekeningen die je kan toevoegen aan websites, brieven of e-mails.

Maar dat is niet alles Je krijgt ook extra materiaal aangeboden om nog meer kennis te verwerven in verschillende thema’s zoals ‘30 tijdbesparende tips voor leerkrachten‘, ‘Korte gidsen voor leren met Apple‘ of enkele lesideeën.

Mocht je nog vragen hebben omtrent de verschillende programma’s van Apple zoals ‘Apple Teacher’, ‘Lesgeven in programmeren’, ‘iedereen is creatief’ of vragen hebben omtrent apps, het inzetten van technologie in de klas dan kunt u ons steeds contacteren.

About Post Author